De kaart
In Voltaire hebben we de focus op kwaliteit en prijs, en dit niet alleen in de selectie van de gerechten en ingrediënten maar ook in de bereiding en de bediening hiervan.
Bij ons kan je kiezen uit volgende formules:
- Vrije keuze uit onze kaart
- Menu All-in: U stelt zelf uit onze suggestie een driegangen menu samen.
Wij serveren huisaperitief, waters, wijnen of huisgemaakte limonades en koffie. Voor sommige gerechten en dranken is een kleine meerprijs mogelijk!
- Superlunch All-in: 5 aangepaste gerechtjes gekozen door onze chef uit onze suggesties
met één glas wijn, water of huisgemaakte limonade naar keuze en koffie.
De All-in formules kunnen enkel gekozen worden voor het hele gezelschap.
Menu All-in €64
Keuze uit voor, hoofd en nagerecht uit de suggesties, inclusief aperitief, waters, huiswijnen of huisgemaakte limonades en koffie.
MENU ALL-IN met keuze van 2 suggestiewijnen € 69
Keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten van de suggesties,
inclusief aperitief, water, een keuze van 2 suggestiewijnen (zie wijnkaart) en koffie
Verhoogt de prijs van het menu met: * 4 euro, ** 5 euro
Menu's worden enkel geserveerd per tafel (met uitzondering voor kinderen)
Menu : 20/02 tot en met 05/04
MENU - Voorgerechten
Plateau Préféré* | € 20,00 |
---|---|
assortiment van de onderstaande gerechtjes voor de hele tafel, pp |
|
Nobachigarnaal op een stokje met tartaardip | € 15,00 |
Kroketje van chorizo , salsa van gerookte paprika | € 14,00 |
Bloemkoolsoepje met gerookte zalm | € 13,00 |
Krokante vegetarische sushirol, sojamayonaise | € 15,00 |
Carpaccio van huisgerookt runds met pesto, peper en thijm | € 15,00 |
Wijngaardslakken met lookboter | € 15,00 |
MENU - Hoofdgerechten
Skrei, wortelblokjes, fijne boontjes, aardappelpuree en chardonnaysaus | € 28,00 |
---|---|
Kangoeroefilet met peperroom, julienne frietjes en groene sla | € 27,00 |
Durok varkenshaasje met dragonroom, champignons, knolselder en gratin | € 28,00 |
Wangen van zeeduivel (lotte) met fregola sarda en rode curry | € 29,00 |
Kalfsblankette met Madeirasaus, kruidige gehaktballetjes en aardappelpuree | € 26,00 |
Witloof met appel, brie en walnoten | € 24,00 |
MENU - Nagerechten
Brownie met pistache-ijs en vanillesaus | € 9,00 |
---|---|
Bavarois van chocolade met bananen-ijs | € 9,00 |
Crème bruleé van rode neuzen | € 9,00 |
Kaasplankje van de meester* | € 12,00 |
Vanillepudding met witte chocolade-ijs en advocaatschuim | € 9,00 |
Dame blanche met warme chocolade | € 9,00 |
MENU - Aperitieven
Voltaire Gin Raspberry** | € 11,00 |
---|---|
De fruitige versie van onze huisgin met een infusie van verse frambozen |
|
Voltaire Gin** | € 11,00 |
Onze Belgische huisgin gemaakt door PJ. Een gin met een zoete citrussmaak en een hint van bloesems |
|
Aperitief van het huis non alcoholisc | € 6,00 |
De niet-alcoholische versie van onze aperitief op basis van een kruidendrankje |
|
Aperitief van het huis | € 6,00 |
Voltaire gin, ginger ale en een hint van limoen |
|
Ginself** | € 14,00 |
Spaanse gin uit Valencia met een explosieve citrussmaak. Beperkt per batch van 500l |
|
The Duke Gin** | € 14,00 |
Duitse gin met enkel biologische kruiden en specerijen. Op het einde van het distillaat werd er hop en mout toegevoegd |