De kaart
In Voltaire hebben we de focus op kwaliteit en prijs, en dit niet alleen in de selectie van de gerechten en ingrediënten maar ook in de bereiding en de bediening hiervan.
Bij ons kan je kiezen uit volgende formules:
- Vrije keuze uit onze kaart
- Menu All-in: U stelt zelf uit onze suggestie een driegangen menu samen.
Wij serveren huisaperitief, waters, wijnen of huisgemaakte limonades en koffie. Voor sommige gerechten en dranken is een kleine meerprijs mogelijk!
- Superlunch All-in: 5 aangepaste gerechtjes gekozen door onze chef uit onze suggesties
met één glas wijn, water of huisgemaakte limonade naar keuze en koffie.
De All-in formules kunnen enkel gekozen worden voor het hele gezelschap.
Menu All-in €64
Keuze uit voor, hoofd en nagerecht uit de suggesties, inclusief aperitief, waters, huiswijnen of huisgemaakte limonades en koffie.
MENU ALL-IN met keuze van 2 suggestiewijnen € 69
Keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten van de suggesties,
inclusief aperitief, water, een keuze van 2 suggestiewijnen (zie wijnkaart) en koffie
Verhoogt de prijs van het menu met: * 5 euro
Menu's worden enkel geserveerd per tafel (met uitzondering voor kinderen)
Menu: 20/06/2025 tot en met 06/08/2025
MENU - Voorgerechten
Plateau Préféré* | € 21,00 |
---|---|
assortiment van de onderstaande gerechtjes voor de hele tafel, pp |
|
Caesarsalade, gevogeltekroketjes, gemarineerde ansjovis, croutons, parmezaan | € 15,00 |
Krokant gebakken inktvisringen, tomatenchutney, citroen, rucola | € 15,00 |
Mini trostomaat, mozzarella, balsamicosiroop | € 13,00 |
Kroketjes van Grimbergen abdijkaas, veldsla, mosterddressing, radijs, appel | € 14,00 |
Bruschetta met San Marzano tomaat en Iberico ham | € 15,00 |
Scampi in lookboter | € 17,00 |
MENU - Hoofdgerechten
Roodbaars, tagliatelle, kappertjesvinaigrette, olijven | € 29,00 |
---|---|
Traag gegaarde eendenbout, boontjes, aardappelblokjes | € 28,00 |
Mechelse koekoek, zoete aardappelpuree, dragonsaus, groene groenten | € 28,00 |
Pladijsfilet, wittewijnsaus, champignons, tomatenblokjes | € 29,00 |
Griekse sla met gefrituurde feta, olijven, tomaat, komkommer, rode ui, groene paprika | € 26,00 |
Bouillabaisse, rouille, toast | € 30,00 |
MENU - Nagerechten
Poffertjes met warme chocoladesaus, vanille-ijs, slagroom | € 10,00 |
---|---|
Panna cotta met abrikoos, abrikozenijs | € 10,00 |
Tiramisu met nutella en speculaas | € 10,00 |
Café glacée | € 10,00 |
Dame Blanche met warme chocoladesaus | € 10,00 |
Kaasplankje van Fort Félice* | € 14,00 |