De kaart
In Voltaire hebben we de focus op kwaliteit en prijs, en dit niet alleen in de selectie van de gerechten en ingrediënten maar ook in de bereiding en de bediening hiervan.
Bij ons kan je kiezen uit volgende formules:
- Vrije keuze uit onze kaart
- Menu All-in: U stelt zelf uit onze suggestie een driegangen menu samen.
Wij serveren huisaperitief, waters, wijnen of huisgemaakte limonades en koffie. Voor sommige gerechten en dranken is een kleine meerprijs mogelijk!
- Superlunch All-in: 5 aangepaste gerechtjes gekozen door onze chef uit onze suggesties
met één glas wijn, water of huisgemaakte limonade naar keuze en koffie.
De All-in formules kunnen enkel gekozen worden voor het hele gezelschap.
Menu All-in €64
Keuze uit voor, hoofd en nagerecht uit de suggesties, inclusief aperitief, waters, huiswijnen of huisgemaakte limonades en koffie.
MENU ALL-IN met keuze van 2 suggestiewijnen € 69
Keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten van de suggesties,
 inclusief aperitief, water, een keuze van 2 suggestiewijnen (zie wijnkaart) en koffie 
Verhoogt de prijs van het menu met: * 5 euro 
Menu's worden enkel geserveerd per tafel (met uitzondering voor kinderen)
Menu : 07/08/2025 tot en met 15/10/2025
MENU - Voorgerechten
| Plateau Préféré* | € 21,00 | 
|---|---|
assortiment van de onderstaande gerechtjes voor de hele tafel  | 
                                                        |
| Mosselen uit de schelp, saus van Ricard, venkel | € 16,00 | 
| Gerookte zalm met mousse van gerookte forel | € 16,00 | 
| Carpaccio van simmental, fetakaas, paprikatapenade | € 16,00 | 
| Tataki van tonijn met komkommersla, wakame, sojasaus | € 15,00 | 
| Kroketjes van geitenkaas, spek, witloof, appel, honing | € 15,00 | 
| Tartaar van tomaat, guacamole, kappertjes | € 14,00 | 
MENU - Hoofdgerechten
| Belgische dunne lende, kruidenboter, sla, frietjes | € 29,00 | 
|---|---|
| Traag gegaarde lamsragout, spies van aardappel en groenten | € 29,00 | 
| Op vel gebakken zalm, geitenkaaspuree, Provençaalse saus | € 28,00 | 
| Iberico spareribs, big grill aardappel, witloofsla | € 28,00 | 
| Gebakken tongschar, tartaarsaus, aardappelmousseline | € 32,00 | 
| Gepofte zoete aardappel, burrata, komkommersaus | € 28,00 | 
MENU - Nagerechten
| Sorbet van bloedappelsien | € 10,00 | 
|---|---|
| Mascarponemousse, advokaat, speculoosijs, chocoladeschilfers | € 10,00 | 
| Huisgemaakte nougatijs, frambozencoulis | € 10,00 | 
| Crema Catalana | € 10,00 | 
| Dame Blanche met warme chocoladesaus | € 10,00 | 
| Kaasplankje van Fort Félice* | € 14,00 | 
Menu : 16/10 tot en met 10/12
MENU - Voorgerechten
| Plateau Préféré* | € 20,00 | 
|---|---|
assortiment van de onderstaande gerechtjes voor de hele tafel  | 
                                                        |
| Huisgemaakte | € 13,00 | 
notenpastei, veenbessen  | 
                                                        |
| Pompoensoepje met geitenkaas en spekjes | € 12,00 | 
| Fazantenkroket | € 15,00 | 
zoete aardappelpuree, gepekelde rode kool, Shimeji champignons  | 
                                                        |
| Rivierkreeftensla | € 15,00 | 
avrugakaviaar, tomaat, komkommer, zure roomsaus  | 
                                                        |
| Trio van wild | € 16,00 | 
carpaccio van hert, wildpastei, fazantenkroket  | 
                                                        |
| Carpaccio van zalm | € 15,00 | 
notenvinaigrette, roze peperbollen  | 
                                                        
MENU - Hoofdgerechten
| Tonijnsteak | € 30,00 | 
|---|---|
juliennegroenten, eiernoedels  | 
                                                        |
| Hertensteak | € 29,00 | 
puree van knolselder, veenbessen, gebakken witloof, pepersaus  | 
                                                        |
| Fazant fine | € 29,00 | 
champagne, gebakken spruitjes, witloof, amandelkroketten  | 
                                                        |
| Filet van haas | € 34,00 | 
harlekijnsaus, graanmosterdpuree, peertje in rode wijn, rode kool, raapjes*  | 
                                                        |
| Pompoenrisotto | € 26,00 | 
met wintergroenten  | 
                                                        |
| Wilde roodbaars | € 28,00 | 
puree van zoete puntpaprika, witte wijnsaus  | 
                                                        
MENU - Nagerechten
| Crème bruleé met hazelnoten | € 10,00 | 
|---|---|
| Rum en rozijnenijs | € 10,00 | 
| Peer, vanille-ijs, chocoladesaus, slagroom | € 10,00 | 
| Kaasplankje van de meester* | € 14,00 | 
| Dame blanche | € 10,00 | 
met warme chocolade  | 
                                                        |
| Lauwe krieken met cassis ijs | € 10,00 |