De kaart
In Voltaire hebben we de focus op kwaliteit en prijs, en dit niet alleen in de selectie van de gerechten en ingrediënten maar ook in de bereiding en de bediening hiervan.
Bij ons kan je kiezen uit volgende formules:
- Vrije keuze uit onze kaart
- Menu All-in: U stelt zelf uit onze suggestie een driegangen menu samen.
Wij serveren huisaperitief, waters, wijnen of huisgemaakte limonades en koffie. Voor sommige gerechten en dranken is een kleine meerprijs mogelijk!
- Superlunch All-in: 5 aangepaste gerechtjes gekozen door onze chef uit onze suggesties
met één glas wijn, water of huisgemaakte limonade naar keuze en koffie.
De All-in formules kunnen enkel gekozen worden voor het hele gezelschap.
Menu All-in €64
Keuze uit voor, hoofd en nagerecht uit de suggesties, inclusief aperitief, waters, huiswijnen of huisgemaakte limonades en koffie.
MENU ALL-IN met keuze van 2 suggestiewijnen € 69
Keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten van de suggesties,
inclusief aperitief, water, een keuze van 2 suggestiewijnen (zie wijnkaart) en koffie
Verhoogt de prijs van het menu met: * 4 euro, ** 5 euro
Menu's worden enkel geserveerd per tafel (met uitzondering voor kinderen)
Menu : 08/05 tot en met 19/06
MENU - Voorgerechten
Plateau Préféré* | € 21,00 |
---|---|
assortiment van de onderstaande gerechtjes voor de hele tafel, pp |
|
Aspergevelouté | € 14,00 |
snippers van Gandaham |
|
Pulled porc met gemarineerde witte kool | € 15,00 |
jalapenjos en cheddarsaus |
|
Aspergekroketten op Vlaamse wijze | € 16,00 |
traag gegaard spek |
|
Krokante vegetarische sushirol | € 15,00 |
met asperges, sojamayonaise |
|
Carpaccio van zalm | € 17,00 |
met asperges, vinaigrette met yuzu |
|
Scampis armoricaine | € 15,00 |
MENU - Hoofdgerechten
Trio van vis | € 30,00 |
---|---|
zalm met asperges, zeebaars en puree van zon tomaten, scampi met safraanrijst |
|
Speenvarken | € 28,00 |
portosaus, asperges en lentepuree |
|
Gamba met hanenbillen | € 28,00 |
Safraanrijst, venkel en chorizo olie |
|
Lamsfilet | € 29,00 |
met gratin, witte en groene asperges, mosterdsaus |
|
Op vel gebakken zeebaars | € 28,00 |
puree van zongedroogde tomaten, pesto, rucola |
|
Gebakken halloumi | € 26,00 |
groene asperges, hummus |
MENU - Nagerechten
Dame blanche | € 9,00 |
---|---|
Aardbeien Romanoff | € 9,00 |
Miserable met mousse van witte chocolade en amandel-ijs | € 9,00 |
Kaasplankje van de meester** | € 14,00 |
Creme brulee van banaan | € 9,00 |
Stracciatella-ijs, sponscake van bittere chocolade | € 9,00 |
MENU - Aperitieven
Voltaire Gin Raspberry** | € 11,00 |
---|---|
De fruitige versie van onze huisgin met een infusie van verse frambozen |
|
Voltaire Gin** | € 11,00 |
Onze Belgische huisgin gemaakt door PJ. Een gin met een zoete citrussmaak en een hint van bloesems |
|
Aperitief van het huis non alcoholisc | € 6,00 |
De niet-alcoholische versie van onze aperitief op basis van een kruidendrankje |
|
Aperitief van het huis | € 6,00 |
Voltaire gin, ginger ale en een hint van limoen |
|
Ginself** | € 14,00 |
Spaanse gin uit Valencia met een explosieve citrussmaak. Beperkt per batch van 500l |
|
The Duke Gin** | € 14,00 |
Duitse gin met enkel biologische kruiden en specerijen. Op het einde van het distillaat werd er hop en mout toegevoegd |